Iphone-apps – Woede of flauwvallen?

Ideeontwikkeling: Voor de stap Kosten verlagen moet iemand brainstormen over creatieve toepassingsideeën. Dit is een cruciaal tempo. Deze stap kan worden uitgevoerd door bepaalde trends op te zoeken en de demografische samenstelling van uw gewenste doelgroep te bepalen. Bovendien wilt u misschien beoordelen of de rivaliteit is aangekondigd als uw idee generiek is.

Het pictogram en het voorlopige scherm zijn waarschijnlijk het meest cruciale onderdeel om de klus te klaren, want dat is wat iedereen als eerste ziet. Binnen 10 seconden zou het perfect moeten zijn voor de controle-verkooppropositie (USP) van uw app. Een onzorgvuldig pictogram kan uw kansen verpesten. Daarom is een App laten maken kunstenaar een cruciale schakel in de ontwikkeling van globe-apps. Als we het over design hebben: Apple is misschien wel een van de beste voorbeelden van het bedrijf dat design serieus neemt en kwaliteit levert.

Veel beginnende iPad-ontwikkelaars creëren uiteindelijk rommelige interfaces voor de iPad-onthulling. Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich mensen die apps voor smartphones hebben ontworpen. Houd er rekening mee dat iPad-ontwerpen meestal niet het maximale uit de voertuigruimte halen. Hiermee kunt u moeilijk een ontwerp en gebruikersinterface maken die bij de iPad past.

Innoveren: Probeer iets nieuws. Bevat uw iPhone-app de ‘wauw’-zorg? Is het innovatief, uit op dit gewone? Is het de 1 in zijn soort? Zo ja, dan krijgt uw app zeker de nodige erkenning in de App Stash.

Ten eerste moet u niet vergeten dat u moet leren hoe ervaren een bedrijf is. Binnen een ervaren bedrijf kan het een individu beter van dienst zijn. Je moet ook ontdekken met wat voor soort apps een bedrijf een persoon kan bedienen. Vergeet ook niet om te leren hoeveel een app u kost. Het is ook van cruciaal belang om de algemene reputatie van een bedrijf te achterhalen, zodat u kunt bepalen of u de juiste naaimachine huurt. Het zal u ook helpen veilig te blijven tegen oplichting.

Dit kan de ontwikkeling van mobiele apps dom en tijdrovend voor je zijn, maar proberen een iOS-applicatie te ontwikkelen zonder het proces, het doel en de USP’s van software te definiëren, is alsof je midden in de nacht rondloopt zonder enige reden.

Hé, ik bluf niet. Een groot aantal onderzoeken en onderzoeken hebben het voorgaande al bewezen. U kunt zelf online onderzoek doen als u mij dat mag geloven. Uw trouwe klanten zullen u dankbaar zijn. En nieuwe bezoekers zullen u niet met het hellevuur vervloeken, omdat ze hebben ontdekt dat u daadwerkelijk met gemak op uw mobiele internetpagina kunt navigeren. Inzoomen op het scherm met stompe vingers kan een belangrijke factor zijn voor bezoekers om uw niet-mobielvriendelijke website te verlaten.

Het is inmiddels duidelijk dat lokale mobiele reclame en marketing enorme kansen bieden voor uw bedrijf. Dit is echter in het gebied waar u zelf waarschijnlijk niet “alleen mee bezig wilt zijn” en u kunt het beste meer leren over mobiele promotie.