Hoeveel LED-lampen heb je nodig? LED-verlichting Koopgids voor zonne-verlichting

De meeste buitenlampen op zonne-energie gebruiken LED-lampen voor verlichting. Waarom niet fluorescerend of gloeiend? Nou, LED-lampen branden niet door gedurende de levensduur van het product! Ze zijn zeer energiezuinig en gaan lang mee. LED staat voor “Light Emitting Diode” en bevat chemicaliën in de gloeilamp die licht uitstralen wanneer er elektriciteit doorheen gaat. Door recente technologische vooruitgang zijn LED-lampen veel helderder geworden, waardoor ze effectief buitenshuis kunnen worden gebruikt.

De voordelen van het gebruik van LED’s zijn duidelijk. Het genereert weinig warmte voor zijn grootte en verbruikt een kleine hoeveelheid elektriciteit. Het is de perfecte keuze voor zonne-energieproducten omdat technologische vooruitgang de hele levensduur van het product meegaat. Buitenverlichting op zonne-energie vereist vrijwel geen onderhoudskosten! Sommige LED’s zijn getest om 50.000 uur mee te gaan! Vergeleken met traditionele zaklampen die maar een paar honderd uur meegaan, zijn de voordelen duidelijk.

Het vervangen van uw bestaande verlichting met de lage kosten, het ongemak en de extra veiligheid van buitenverlichting op zonne-energie is een geweldige optie om geld te besparen en het energieverbruik te verminderen. Dus hoe weet je hoeveel LED-lampen je nodig hebt? Gebruik deze eenvoudige gids om te bepalen hoe helder uw buitenlamp of lantaarn op zonne-energie moet zijn.

Als je eenvoudige verlichting nodig hebt, zoals het markeren van de rand van een tuinpad of voetpad, heb je misschien alleen een lamp op zonne-energie met 1-2 LED-lampen nodig. Dit lichtniveau helpt je te bepalen waar je heen moet, maar het geeft je geen duidelijk zicht op de grond. Enkele LED verlichting van Iplux verlichting zo helder als een nachtlampje.

Kies lampen op zonne-energie met 3-5 LED-lampen om tuinplanten, standbeelden, fonteinen of andere gazonornamenten te accentueren. Dit zorgt voor veel meer lichtopbrengst en is perfect voor het uitlichten van een terras of vlonder. Het gebruik van een buitenlamp met 3-5 LED’s is gelijk aan een tafellamp en is perfect voor opritmarkeringen, straatverlichting en buitenlantaarns.

Om uw verlichtingsbehoeften te vergroten, kiest u lampen op zonne-energie met 6-8 LED-lampen. Deze lamp is perfect voor lantaarnpalen op zonne-energie of verandaverlichting buiten uw voor- of achterdeur. Dit lichtniveau is vergelijkbaar met traditionele verandaverlichting.

Kies een lamp op zonne-energie met 9 of meer LED-lampen voor maximale veiligheid en verlichting. Vergelijkbaar met een krachtige zaklamp (schijnwerper als u meer LED’s gebruikt), wordt deze gebruikt voor beveiliging.

Een typische LED geeft evenveel licht als een gloeilamp van 2 watt. Vergeleken met conventionele gloeilampen of fluorescentielampen zijn de voordelen duidelijk. LED’s zijn veiliger, betrouwbaarder en gaan langer mee zonder onderhoudskosten! Als u op zoek bent naar accentverlichting voor terrassen, veranda’s of paden, dan is LED uw beste keuze. Producten op zonne-energie zorgen voor zachtere, meer ingetogen accentverlichting voor uw buitenruimte, waardoor uw tuin of terras er geweldig uitziet als de zon ondergaat.