De toekomst van receptaflevering: drones en online apotheken

Als u besluit of de baan van een apotheektechnicus bij u past, dan zal dit artikel aangeven waarom u er vanaf zou moeten komen. Jullie maken allebei een carrière van farmaceutische technologie of gebruiken het als opstapje om aan een andere carrière in de gezondheidszorg te beginnen. Hoe dan ook, farmaceutische technologie kan een goede instapoptie zijn voor het verkrijgen van een beroep in de geneeskunde.

Walgreen is om verschillende redenen al populair en zegt dat het ook online kopen medische diensten omvat, na een mislukte samenwerking met de American Association of Retired People. Terwijl ze dit deden, hoefden patiënten die dingen als griepprikken nodig hadden plotseling niet meer naar hun dokterspraktijk te gaan om ze te halen – ze konden gewoon naar hun plaatselijke Walgreen’s gaan om er een te krijgen.

Kijk naar de klok: hoe het voelt als het 16.45 uur is en het eten zich mentaal en fysiek voorbereidt om het een reis naar kantoor te noemen, toch? Nou, de mensen bij de apotheek hebben dit ook. Binnen vijf of tien minuten lopen voordat een apotheek sluit en verwachten dat de apotheker vrolijk uw recept invult, zoekt naar geneesmiddelinteracties, eventuele verzekeringsomstandigheden afhandelt, ga gewoon door en neem contact op met een specialist voor het geval er essentiële informatie ontbreekt dit recept, bieden u een gedetailleerd patiëntgesprek aan. en zo luidt de lijst, is niet echt een verwachting. De meeste dokterspraktijken sluiten vóór de apotheken, dus probeer uw recept zo vroeg mogelijk achter te laten, zodat de apotheker de tijd krijgt om eventuele problemen op te lossen.

Apothekers zijn echt de levensader van elke vorm van APOTHEEK, waar naar wordt gezocht, maar dat is in grote mate waar bij Walgreen’s, omdat het ergens anders is dan jij. Vraag een van hun apothekers naar uw recepten, en zij kunnen u mogelijk een optie geven. Ze zullen u ook helpen met het online verzamelen van informatie – in een Walgreen’s drugsprogramma – om er zeker van te zijn dat als u op een gegeven moment de neiging heeft om uw huis niet uit te gaan, u nog steeds gemakkelijk uw medicijnen kunt krijgen. Verbazingwekkend genoeg kunt u uw medicijnen daadwerkelijk bij u laten bezorgen. Wanneer heb je dat voor het laatst betrokken?

De training zelf duurt 3 maanden tot minimaal een jaar. De variantie hangt af van toezeggingen en of het programma misschien op eigen tempo wordt uitgevoerd. Het is duidelijk dat de totale lengte van de zelfstudieprogramma’s voor een groot deel zal afhangen van hoe snel u het PHARMACY-materiaal voelt.

12. Actie die nodig is om deel te nemen aan Medicare Deel D (het deel van het receptgeneesmiddelenplan), in tegenstelling tot Medicare-delen A en B die automatisch zijn. Het kan zijn dat u niet zomaar bent ingeschreven voor de beste regeling voor u. Blader door stapels informatie om te beslissen wat het beste voor u is.

Omdat de betaalminutentarieven gebaseerd zijn op werkuren, kunnen de gecertificeerde technici mogelijk betaaldagleningen zonder fax verdienen als ze werken. Werken in de avonduren of in het weekend kan de werkuren verlengen, waardoor het totale inkomen stijgt. Omdat het salaris van de apotheektechnologie verschilt afhankelijk van de opleiding, ervaring en werkgelegenheid, kan het zijn dat door deze drie efficiënt te combineren, een technicus goede middelen kan verdienen.